Hirdetések
Traffipax védelem
Autó Multimédia
Ülésfűtés 7év garanciával
Klíma tisztítás

Ajánlott termékek
Szavazás
Ön használ, vagy használna traffipax védelmet autójában?
Igen használok
Nem használok
Mi az a traffipax védelem?
Nem használok de szeretnék

KIYO D Lite 2 multifunkciós lézeres eszköz

KIYO D Lite 2 multifunkciós lézeres eszköz

-  Parkolósegéd funkció 10 cm-en belül
-  Lézerdetektor funkció a legújabb ARH CAM-S1 traffipax ellen is
-  Típusjóváhagyási jelölés (E7) – NKH által jóváhagyott termék
-  OSRAM lézerdiódás szenzor technológiával rendelkezik
-  Beépített önellenőrző funkció
-  Frissíthető rendszer
-  Mikroprocesszoros vezérlés
-  Jelzés LED és hang
-  2 db extra kis méretű szenzor
-  1 év jótállás

29 900 Ft
db
További információk a termékről:
KIYO D Lite 2 multifunkciós lézeres eszköz!
 rtabla_leirasba
A tolatóradarokkal ellentétben – amelyek általában 30-50 cm-en kívül adnak pontos tájékoztatást a tereptárgyak távolságáról – a KIYO D Lite képes a közelebbi (kb. 10 cm-re lévõ) tárgyak közeledtét is jelezni, arról nem is beszélve, hogy a felszerelés során nincs szükség a lökhárítón több nagy méretű furat készítésére, hiszen a szenzorok egy speciális rendszámkeretben helyezkednek el.A készülék a nyílt 904 Nm-es hullámhosszon dolgozik, így jelzést ad a szintén 904 Nm-en működő rendőrségi lézeres sebességmérő berendezések jelének észlelésekor is, így a KIYO D LITE lézerdetektorként is funkcionál!

A készülék célja:

A KIYO D Lite parkolósegéd és lézerdetektor célja, hogy napjaink egyre zsúfoltabb útjain megkönnyítse a járművünkkel való manőverezést, illetve parkolást. A tolatóradarokkal ellentétben, a KIYO D Lite képes a közelebbi tereptárgyak közeledtét is jelezni. Ennek főleg a szűk parkolókban, vagy a garázsba történő beálláskor vesszük hasznát. Fontos tudni, hogy nem szabad csak a készülék jelzéseire hagyatkozni! Kérjük, minden esetben körültekintően, saját érzékszerveire is támaszkodva hajtsa végre a parkolást.
Sokan a termék lézerdetektor funkcióját szeretik kihasználni.

A készülék működése:

A KIYO D Lite multifunkciós lézeres eszköz hanggal és visszajelző LED-ek segítségével is jelzi a jármű környezetében lévő tárgyakat. Amint közeledik egy tereptárgyhoz (épülethez, másik járműhöz, korláthoz, utcán közlekedő gyalogoshoz), a készülék folyamatosan figyeli a csökkenő távolságot, és kb 10 cm-nél, amikor már veszélyesen közel van, hang- és fényjelzéssel figyelmeztet, hogy azonnal álljon meg.

A készülék használata:

A KIYO D Lite a gyújtás ráadásakor bekapcsol, majd a járműben található LED, hangjelzés kíséretében tájékoztatást ad az aktiválódásról és a szenzorok állapotáról. Ha a készülék közeledő tárgyat érzékel, azonnal fény- és hangjelzéssel jelez a vezető számára.

Lézeres mérőeszköz jelének érzékelésekor a készülék szintén hang- és fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt a mérőeszköz jelenlétéről. Fontos tudni, hogy a készülék semmiképpen sem zavarja a rendőrségi sebességmérőt.

rtabla

A készülék üzembe helyezése:

A KIYO D Lite egy beltéri központi egységből, egy LED-es visszajelzőből, hangszóróból és a hozzájuk tartozó kábelkötegből, valamint rendszámtábla keretbe rögzíthető külső szenzorokból áll. A beszerelést megelőzően mindenképpen mérlegelje azt, hogy első vagy első-hátsó rendszert szeretne az autójára, mert ettől függ, hogy hány szenzorra lesz szükség.

Szaktanácsadáshoz juthat ügyfélszolgálatunk által, illetve kollégáink megadják az Önhöz legközelebbi, velünk kapcsolatban álló beszerelőműhely elérhetőségét!

A világ legkisebb szenzorjai!

Abban az esetben, ha nem a szettben található speciális rendszámtábla keretbe kerül beépítésre a rendszer, az extra kis méretű (35 x 18 x 25 mm), konzolos szenzoroknak köszönhetően a beépítés továbbra is gyerekjáték!

szenzor_meret

KIYO D Lite fõbb tulajdonságai:

Parkolósegéd funkció (10cm-en belül).
Lézerdetektor funkció. (A legújabb ARH CAM-S1 készülék jelét is érzekeli!)
NKH (Nemzeti Közlekedési Hatóság) által jóváhagyott e7 minősítés. Típusjóváhagyási jelölés; amely alapján az eszköz, mint parkolósegéd, Európa bármely országában hivatalosan beszerelhető a gépjárműbe, és parkolósegédként használható.
Ingyenes típusjóváhagyási plasztik kártya és e7 jelölés a terméken, hogy senkit se érhessen „kellemetlen meglepetés”.

kiyo_p_kartya_uj

KIYO D Lite technikai jellemzők:

Szenzor technológia: OSRAM lézerdióda
Önellenőrzés
Frissíthető rendszer
Mikroprocesszoros vezérlés
LED és hang visszajelzés
Szenzorok méret: 35 x 18 x 25mm
Szenzor kábelhossz: 7,5m

 Ajánlat beszerelésre:

 HÁTSÓ PARKOLÁST SEGÍTŐ RENDSZER

auto_hatso
Ajánlott termék: KIYO D Lite2

 

TELJES PARKOLÁST SEGÍTŐ RENDSZER (kiegészítő szenzorokkal)

auto_teljes
Ajánlott termék: KIYO D Lite4

 

TELJES PARKOLÁST SEGÍTő RENDSZER (dupla rendszámtábla tartó kerettel)

auto_teljes_dupla

Ajánlott termék: 2x KIYO D Lite2

 

Minden KIYO D Lite szett 1 db rendszámtábla tartó keretet tartalmaz. Amennyiben elöl és hátul is keretbe szeretné tenni a szenzorokat, 2 db KIYO D Lite szettet kell vásárolnia.


A KIYO D Lite parkolósegéd-berendezés rendszámtáblatartó keretét és szenzorjait mindig tartsuk tisztán! Esős, havas, saras időben takarítsuk le ezeket, hasonlóan mint járművünk fényszóróit. Ellenkező esetben a készülék hatásfoka jelentősen csökkenhet! Előfordulhatnak olyan szituációk, amikor bizonyos külső körülmények miatt későn vagy egyáltalán nem jelez a készülék. Ez a fizika törvényszerűségei miatt fordulhat elő (erős napsugárzás, fénytörés, esős idő, hó, elkoszolódott szenzorok stb.), nem a készülék hibás működése az oka. A termék rendelkezik (E7) jelöléssel. A KIYO D Lite parkolósegéd berendezés egy olyan segédberendezésnek lett tervezve, amely segíti a biztonságos parkolást, de semmilyen helyzetben sem helyettesítheti a körültekintő gépjárművezetői magatartást. Mivel a KIYO D Lite parkolósegéd berendezés a nyílt, 904 nm-es hullámhosszon dolgozik, így esetlegesen érzékelheti a szintén 904nm-en működő rendőrségi lézeres sebességmérő berendezéseket, ezért a gyártó és a forgalmazó felhívja a vásárló figyelmét, hogy a készüléket kizárólag olyan országokban használja, ahol egy ilyen eszköz használata jogszabályba nem ütközik, illetve 15 km/h sebesség felett kapcsolja ki a készüléket. A gyártó és a forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, illetve a szakszerűtlen beszerelésből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért, illetve az olyan balesetekért, amely a vezető gondatlanságából ered.

Értékesítési és műszaki támogatás

 

Hívj most +36 20 9375 075                      

E-mail: info@cstuningteam.hu
Műszaki támogatás és szerviz

Hívj most +36 20 9375 075

E-mail: info@cstuningteam.hu
Beszerrelési időpont egyeztetés

Hívj most +36 20 9375 075

Elérhetőségek

C.STuning Team (Dukai Csaba)
9330 Kapuvár, Petőfi major 20.
Mobil: +36209375075
E-mail: info@cstuningteam.hu
cstuningteam.hu - Dukai Csaba - ÁSZF - Adatkezelési tájékoztató
Webáruház készítés a StartÜzlettel.
Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben