Hirdetések
Traffipax védelem
Autó Multimédia
Ülésfűtés 7év garanciával
Klíma tisztítás

Ajánlott termékek
Szavazás
Ön használ, vagy használna traffipax védelmet autójában?
Igen használok
Nem használok
Mi az a traffipax védelem?
Nem használok de szeretnék

GENEVO PRO HD+ szett beépíthető radar- és lézerdetektor GPS adatbázissal

GENEVO PRO HD+ szett beépíthető radar- és lézerdetektor GPS adatbázissal

- Komplett traffipaxvédelmi rendszer kiépítésére alkalmas
- GPS detektor a VÉDA kapuk előrejelzésére
- Radardetektor modul a mobil radaros mérések jelzésére
- Lézerszenzor a lézeres mérőeszközök jelének érzékelésére
- Opcionális: Lézerblokkoló a mobil lézeres mérések blokkolására
- Formatervezett, nagy fényerejű OLED kijelző
- Kifejezetten az európai piacra tervezve
- Fejlett téves riasztás szűrő algoritmus
- Pendrive segítségével frissíthető
- Ingyenesen frissíthető teljes Európa GPS adatbázis
- Beszéd és szöveg nyelve: Angol, Cseh, Német

319 000 Ft
Jelenleg nincs raktáron, de előrendelhető!
db
További információk a termékről:

GENEVO PRO radar- és lézerdetektor GPS adatbázissal

A GENEVO PRO komplett traffipaxvédelmi rendszer célja, hogy előre feltöltött, ingyenesen frissíthető GPS adatbázis, radarantenna és lézerérzékelők segítségével jelezze a telepített és mobil, radaros és lézeres traffipaxok, szekciómérések, piroslámpa figyelő kamerák és egyéb veszélyek helyét, azaz minden olyan rendőrségi sebességmérőt, amely a forgalomban előfordulhat. A készülék segít a járművezetőknek, hogy a közúti forgalomban előforduló veszélyeket figyelembe véve biztonságosabban vezethessen.

A komplett traffipaxvédelmi rendszer egy beépíthető GPS Detektor alapkészülékből, radarmodulból és lézeres modulból áll, melyek külön-külön is beszerezhetők. Ez a termék a GENEVO PRO alapkészüléket és a hozzá tartozó radarmodult tartalmazza, de nem tartalmaz lézeres modult. 

GENEVO PRO a VÉDA kapuk és mobil radaros mérések előrejelzésére:

A VÉDA kamerahálózat telepített ellenőrzési pontjainak telepítése 2015 december 31-el befejeződött. Országszerte 365 kamera, 132 olyan pontra került kitelepítésre, amelyet a közlekedésbiztonsági szakemberek balesetveszélyesnek ítéltek. A rendszer a sebességtúllépésen kívül egyéb közúti szabálysértések automatikus rögzítésére is szolgál.

A telepített ellenőrzési pontok legálisan használható GPS rendszerű detektorokkal, mint például a GENEVO PRO hatékonyan és megfelelő időben, akár 500 méterrel a kapuk előtt előrejelezhetők. A hozzákapcsolt radarmodul segítségével a radaros elven működő sebességmérőkről is kaphat előrejelzést a jármű vezetője, amely külföldön fontos segítség lehet. A radarmodul tartalmaz egy lézerszenzort is, amely a lézeres méréseket jelzi, de nem blokkolja, vagy zavarja azokat.

Minden esetben lassítani kell! A telepített traffipax előrejelzők, radar- és lézermodulok nem képesek blokkolni a sebességmérő eszközöket, csupán figyelmeztetnek a közelgő sebességmérőkre, így a jármű vezetője szükség szerint korrigálhatja haladási sebességét.


*Legálisan használható termék:

Magyarországon a 2012.09.01. KRESZ 3.§ (3) alapján: “Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide NEM értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát.”

A GENEVO PRO közlekedésbiztonsági eszköz figyelmeztetésével segíti a jármű vezetőjét, hogy elkerülje a sebességtúllépést, de semmi esetben sem zavarja a sebességmérőt, nem blokkol, nem akadályozza, zavarja meg a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését. Minden esetben tartsa be a sebességhatárokat és közlekedjen az út- és látási viszonyoknak megfelelően! Külföldi használat esetén ellenőrizze a helyi jogszabályokat a termékre vonatkozóan!


A készülék működése:

A GENEVO PRO a termékcsalád legmodernebb tagja, amely  beszédhang és a formatervezett külső kijelzőre kiírt szöveges üzenet segítségével kommunikál az autóvezetővel. A beépíthető rendszer előnye, hogy a gyújtás ráadásával elindul, gyújtás levételével pedig kikapcsol, így nincs szükség külön kapcsolgatásra, indulás előtti beállítgatásra, nem foglalja el a szivargyújtót és nem kell levenni a szélvédőről parkoláskor. Az eszköz bármikor, gyorsan és könnyen kikapcsolható a mágneses kijelző eltávolításával, ezen kívül, folyamatosan jelzi a hozzá csatlakoztatott GPS antenna, a radarmodul és egyéb eszközök állapotát. 

 

A készülék üzembe helyezése:

A készülék beszerelést igényel. Beszereléssel és viszonteladói partnerhálózatunkkal kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat.


A készülék frissítése:

A Genevo Pro bármilyen USB-s adathordozó (pl. pendrive) segítségével könnyen frissíthető. A www.GenevoUpdate.com egyszerűen beállíthatók a kívánt paraméterek, majd ezeket egy file-ban az adathordozóra letöltve könnyen átvihető a készülékre. A pendrive csatlakoztatása után a frissítés automatikusan telepítődik.

 


A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a sebességhatár túllépéséből és/vagy a készülék használatából, vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért. A készülék nem a gyorshajtás elősegítésére való, hanem a véletlen sebességtúllépés következményeinek megelőzésére szolgál. Minden esetben tartsa be a sebességhatárokat, és közlekedjen az látási és útviszonyoknak megfelelően! A radardetektor nem tévedhetetlen eszköz. Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol későn vagy egyáltalán nem jelez bizonyos külső körülmények miatt. Ennek oka nem a készülék hibás működéséből adódik, hanem a fizika törvényszerűségére vezethető vissza. A lézerblokkolók blokkoló hatása általában a mérőeszköztől számított 150-2000 méteres távon belül a legeredményesebb.

Értékesítési és műszaki támogatás

 

Hívj most +36 20 9375 075                      

E-mail: info@cstuningteam.hu
Műszaki támogatás és szerviz

Hívj most +36 20 9375 075

E-mail: info@cstuningteam.hu
Beszerrelési időpont egyeztetés

Hívj most +36 20 9375 075

Elérhetőségek

C.STuning Team (Dukai Csaba)
9330 Kapuvár, Petőfi major 20.
Mobil: +36209375075
E-mail: info@cstuningteam.hu
cstuningteam.hu - Dukai Csaba - ÁSZF - Adatkezelési tájékoztató
Webáruház készítés a StartÜzlettel.
Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben